Mindfulness – Tietoinen läsnäolo

Läsnäololla ja tietoisuudella hyvinvointia (työ)elämään. Mindfulness tutkitusti auttaa hallitsemaan stressiä, lisää luovuutta sekä (työ)hyvinvointia. Saat vinkkejä ja työkaluja oman elämän hallintaan olematta meditaatioguru. Kun ymmärrät, mitä läsnäolo tarkoittaa arjessa, voit hyödyntää taitoja kohti parempaa arkea.

Harjoituksia voidaan tehdä työpaikalla työpisteessä istuen tai esim. luentosalissa, kokoushuoneessa – jopa liikennevaloissa.

Harjoituksilla ja luennolla opitaan:

  • miten helpottaa ja hallita stressiä
  • miten olla läsnä tässä hetkessä
  • tuntemaan kehosi paremmin sekä pitämään huolta itsestäsi
  • parantamaan keskittymiskykyä
  • lisäämään tyytyväisyyttä ja onnellisuutta elämässäsi

Mindfulness työssä: 8 askelta hyvään työhön -valmennusohjelma

 

Parhaat askeleet hyvinvointiin ja onnistumisen kokemuksiin työssä

Työyhteisöille suunnatussa Mindfulness Työssä: 8 askelta hyvään työhön TM -valmennusohjelmassa perehdytään parhaisiin mindfulness-käytäntöihin erityisesti työn tekemisen ja työhyvinvoinnin näkökulmista. Ohjelma koostuu perusmuodossaan kahdeksasta 1 1/2 tunnin mittaisesta n. viikon välein toteutettavasta valmennuksesta.

Pyydä tarjous: helena.toivonen@mindpath.fi

Yllä olevaa korttia saatavissa suomeksi ja englanniksi, sekä julisteena: Suoraan Helenalta ja Lahja- ja sisustusliike Gide:stä

Toivoin paljon, mutta sain vielä enemmän

Tunsin syksyllä apeutta, enkä oikein jaksanut kiinnostua mistään. Olin myös jatkuvasti väsynyt. Lähdin mukaan Helenan mindfulness-kurssille, toivoen saavani sieltä välineitä kohentaa oloani ja jaksamistani. Kurssi oli ihana ja antoi vielä enemmän kuin olin uskaltanut toivoa! Kiitos sinulle, Helena!”

Tiina, 53

Suosittelen mindfulnessia kaikille

Oman itsensä ja olonsa tutkiskelu ja rauhoittuminen on kyllä todella tarpeen hektisen arjen keskellä. Kurssin alussa huomasi hyvin, kuinka hankalaa sitä onkaan keskittyä vain hetkeen ja pysähtyä paikoilleen. Harjoitus harjoitukselta ajatus alkoi kuitenkin pysyä paremmin siinä paikassa, hengitys siirtyi syvemmälle ja niin mieli kuin kroppakin rentoutui. Ehdottomasti suosittelen mindfulnessia kaikille ja kurssin kautta on hyvä lähteä liikkeelle.

Liisa