Hyvinvointivalmennus LUOuus on kokonaisuus, jossa voit määritellä itsellesi uuden polun jota autan sinut kulkemaan, ja varmistan, että pääset myös perille. Luouus auttaa sinua löytämään oman polkusi ja ottaa huomioon hyvinvoinnin kokonaisuutena.

Fyysinen, henkinen, sosiaalinen, älyllinen ja emotionaalinen hyvinvointi,osa-alueiden tasapaino on avain menestykseen.

Jos arjenhallinta tai elämänhallinta tuntuu haastavalta, työ stressaa tai muuten on suunta hukassa Luouus valmennus auttaa, jo toisen läsnäolo kuuntelijana vain sinua varten antaa sinulle mahdollisuuden luoda uusia näkökulmia.

Hyvinvointi on kokonaisuus, jotta voimme tehdä muutoksia yhdelle osa-alueelle, on muidenkin sisältöä syytä tarkastella, ja tarvittaessa uudelleen määrittää.  Jos kaipaat muutosta, autan sinua, jos haluat valmiita ratkaisuja, en anna niitä.

Ohjauksessa liikutamme ajatuksiasi, uudelleen määrittelemme niitä sekä haemme sinulle uusia tapoja ajatella ja tehdä asioita. Aina ei tarvitse muuttaa koko elämää, riittää kun muuttaa ajatuksia olemassa olevasta. Tarvittaessa autan myös konkreettisissa asioissa elämänhallinnan eri alueilla.

Ohjaan ratkaisukeskeisesti eli suunta on eteenpäin, pois ongelmista. Huomioin voimavarasi, haemme sinulle oikeita asioita ja tapoja tehdä sinun elämästä tasapainoista, stressitöntä elämää.

LUOuus valmennus auttaa sinua

  • luomaan  tasapainoa elämään
  • antaa aivolepoa stressaantuneelle mielelle
  • luomaan kaaoksesta omannäköistä elämää
  • löydät energiaa ja hyvinvointia elämään
  • löytämään omia vahvuuksiasi
  • opit itsetuntemusta
  • kehittymään vuorovaikutussuhteissa
  • olemaan läsnä omalle elämällesi

Ota yhteys, varataan aika alkukartoitukseen!

helena.toivonen@mindpath.fi

LUOuus elämä!

LUOuus valmennus 79 €/h + alv 24%

Kuinka saada oma ajatus, pää ja keho rentoutumaan

Yksityisvalmennus tuki ryhmävalmennusta ja antoi syvemmän opettelun asioiden käsittelyyn. Kuinka saada oma ajatus, pää ja keho rentoutuun. Asioita pystyy puhuun ja avaamaan avoimesti ja luotettavin mielin. Helena sai omilla kysymyksillä minut ajattelemaan asoita uudelta kantilta.

Nainen 26v.