Kokonaisuus on ratkaisevassa osassa ihmisen hyvinvoinnissa. Kun tasapaino löytyy, energiataso nousee, elämälle löytyy taas mielekkyys, ja itsetuntemuksen kautta on helpompaa kommunikoida myös muiden kanssa. Ohjattu pysähtyminen mahdollistaa oman kehityskaaren ymmärtämisen, se mahdollistaa uusien polkujen löytymistä ja haasteiden selättämisestä tulee mielenkiintoinen matka.

Koulutustaustaani:

Nlp – master 2019

Ratkaisukeskeinen työnohjaaja 2018

Mindfulness työssä ohjaaja 2017

Mindfulness -ohjaaja 2017

Nlp –Practitioner 2015

Hyvinvointivalmentaja 2013

Esimiestehtävissä 16 vuotta

Yrittäjänä 8 vuotta

MindPath – ajatuspolku

”Se, mitä mielesi kautta virtaa, muovaa aivojasi. Voit siis mielesi avulla muuttaa aivojasi parempaan suuntaan, mikä hyödyttää sekä sinua itseäsi että jokaista ihmistä, jonka elämää kosketat.”
Rick Hanson & Richard Mendius; Buddhan aivot, 2011.
Kun muutat ajatteluasi, mikä tahansa muutos, näkökulman vaihtaminen tai ylipäätään kehitys on mahdollista. Uusien ajatuspolkujen löytyminen on helpompaa kun annat itsellesi aikaa pysähtyä ajatusten äärelle. Minä autan sinua pysähtymään ja olemalla rehellinen itsellesi autat löytämään voimavarasi, löydät oman polkusi uudelleen. Autan sinua löytämään uusia ajatuspolkuja jotka vievät sinua eteenpäin. Kokonaiskuormitus on ratkaisevassa osassa ihmisen hyvinvoinnissa, kun jokin osa vie liikaa energiaa, tasapaino järkkyy. Kun löydät tasapainon, energiataso nousee, elämälle löytyy taas mielekkyys, ja itsetuntemuksen kautta on helpompaa kommunikoida myös muiden kanssa. Ohjattu pysähtyminen mahdollistaa oman kehityskaaren ymmärtämisen, se mahdollistaa uusien polkujen löytymistä ja haasteiden selättämisestä tulee mielenkiintoinen matka.

Mindpath

Mindpath, 2907102-1

There is nothing either good or bad, but thinking makes it so.

Hamlet – William Shakespeare